Kohti parempaa

Parhaita makuja Hyviä tekoja

Olemme aina valmistaneet sellaisia tuotteita, joita haluamme itsekin syödä. Lisäksi parannamme niitä jatkuvasti, jotta ne sisältäisivät paljon lihaa, mahdollisimman vähän lisäaineita ja ennen kaikkea maistuisivat edeltäjiään paremmilta.


Alla voit tutustua muutamiin kohokohtiin matkamme varrelta.

 

Päätimme gm-vapaan rehun käytöstä perhetiloillamme

Mitä GM-vapaus tarkoittaa?


Lue lisää

Esittelimme jauhelihan pakastamattomasta lihasta

Siksi ei kiehu vaan oikeasti paistuu pannulla.
 

Lue lisää

Poistimme natriumglutamaatin kaikista tuotteistamme

Vuonna 2010 jätimme pois natriumglutamaatin kaikista tuotteistamme ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Suomessa.
 

Lue lisää

Lopetimme lisätyn fosfaatin käytön makkaroissamme

Mitä tapahtui lihapitoisuudelle?


Lue lisää

Korvasimme kamaran oikealla lihalla

Tuloksena korkeampi lihapitoisuus ja parempi maku.


Lue lisää

SiirRyimme 100 % suomalaiseen siipikarjanlihaan

Miksi tieto lihan alkuperästä on tärkeä?


Lue lisää

Emme käytä koneellisesti eroteltua lihaa

Käsityönä leikattu liha on aina ollut korkean laadun takeena.


Lue lisää

Kerro mielipiteesi!

Mitä voisimme tehdä vieläkin paremmin? Mikä on sinulle tärkeää nyt ja tulevaisuudessa? Palaute on meille erityisen tärkeää ja paljon on vielä saavutettavissa.