Siirry sisältöön
Grilliribsit

Grilliribsit

Grillikylki Liha

Grilliribsit ovat harvinaista herkkua, sillä niiden kypsentäminen vie melko kauan aikaa. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan, sillä lopputuloksena syntyy mehukkaat ja maukkaat grilliribsit. Katso ohjeet grilliribsien valmistamiseen kokonaisuudessaan alta:

Valmistusohjeet:

 

 

1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla ennen kuin maustat ribsit suolalla. 

 

 

2. Voitele ne kokonaisuudessaan marinadilla. 

 

 

3. Kääri lihat sitten folioon.

 

 

4. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Poista folio ja pidä uunissa vielä puoli tuntia tai vaihtoehtoisesti grillaa ribseihin kaunis paistopinta.Liha on valmista, kun liha irtoaa helposti luista.

 

Katso myös: Valmistusvinkki grilliribseille.