Siirry sisältöön
Kalvon poistaminen porsaan sisäfileestä

Kalvon poistaminen porsaan sisäfileestä

Liha Porsaan sisäfilee

Porsaan sisäfilee on maukas tuote, jonka valmisteluun kannattaa nähdä hieman vaivaa. Porsaan sisäfileestä kannattaa poistaa kalvo pois ennen valmistusta. Kalvon poistamisen jälkeen porsaan sisäfileen voi valmistaa esimerkiksi grillissä tai uunissa. Lue vinkit kalvon poistamiseen alta.

Valmistusohjeet:

1. Aseta sisäfilee leikkuulaudalle kalvopuoli ylöspäin. Tee viilto sisäfileen ja sen päässä olevan vasaramallisen kiinnikeosan välistä.  Aseta veitsi kalvon alle ja vedä veitsellä pituussuunnassa kalvon suuntaisesti. Toista kunnes kalvo on kokonaan irrotettu.

2. Leikkaa kiinnikeosa irti. Sen jälkeen puhdistettu filee on käyttövalmis.