Siirry sisältöön
Kunnon kuppikakut

Kunnon kuppikakut

12

Lihapitoinen lenkkimakkara ja porkkana muuttuvat tehosekoittimessa suolaisten kuppikakkujen täytteeksi. Tämä resepti oli mukana Kunnon lenkkimakkara -reseptihaasteessa 2013, ja on Köökistä kajahtaa -blogin tekemä.

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon kuoreton lenkki (450 g)
  • 1 porkkana
  • nokare voita
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tl chilijauhetta
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 dl perunamuusia
  • 1 kananmuna

Ohje

Kuori porkkana ja pilko porkkana sekä makkara hieman pienemmiksi paloiksi ja pilko ne murumaiseksi seokseksi tehosekoittimessa

Kuumenna pannulla nokare voita ja lisää makkara- ja porkkanamassa pannulle. Paista hetki. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja mausta chilijauheella. Lisää myös tomaattipyree ja paista miedolla lämmöllä hetken aikaa

Sekoita kananmuna kulhossa perunamuusin joukkoon

Asettele kinkkusiivut muffinipellin koloihin. Tasaa kuhunkin kinkkukuppiin noin ruokalusikallinen makkaratäytettä. Levitä kunkin kuppikakun päälle perunamuusia niin, että makkaratäyte peittyy

Paista 175 asteessa 15–20 minuuttia. Koristele valmiit kuppikakut ruohosipulisilpulla.

Pikkusuolaiset

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle