Siirry sisältöön
Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä

Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä

Ohuen ohut pippurinen kinkku 150 g

4

20min kokonaisaika

Helppo

Bruchetta suomalaisittain kruunataan Ohuen ohuella Pippurisella kinkulla ja tomaatilla. Meillä Snellmanilla leikkeleiden teko otetaan vakavasti, joten halutessaan Ohuen ohuen pippurisen kinkun voi halutessaan vaihtaa myös muihin leikkelevaihtoehtoihin. Hyvä maku on aina taattu! Tämä herkku on helppo valmistaa, joten pääset mahdollisimman nopeasti nauttimaan upeista mauista. Nautitaan hyvässä seurassa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä

Ainekset

Bruschetta pippurikinkku-tomaattitäytteellä

Ohje

Lämmitä uuni 225 asteeseen

Sekoita oliiviöljy ja murskattu valkosipuli

Sivele leivät valkosipuli-öljy -seoksella ja paahda uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia kunnes viipaleet ovat kauniin kullanruskeita

Leikkaa tomaatti paloiksi, silppua basilika ja sekoita ne keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla

Aseta 2 viipaletta Pippurista kinkkua ja hieman tomaattisalaattia jokaiselle patonkiviipaleelle. Sivele päälle pestoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 70 g
Energia 666 kJ / 158 kcal 466 kJ / 111 kcal
Rasva 3.8 g 2.7 g
- josta tyydyttynyttä 0.4 g 0.3 g
Hiilihydraatit 22.9 g 16 g
- josta sokereita 2.2 g 1.6 g
Proteiini 7 g 5 g
Ravintokuitu 1.9 g 1.3 g
Suola 1.1 g 0.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle