Karjalanpaisti

Herra Snellman on paloitellut ja pakannut reilut lihanpalat valmiiksi karjalanpaistia varten. Tässä siis resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 3 tuntia 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Viljaporsaan palapaisti

Näitä tarvitset: 

500 g Aitoa karjalanpaistia

2 porkkanaa

1 sipuli

2 laakerinlehteä

20 maustepippuria

  suolaa

Tee näin: 

Ruskista liha. Paloittele porkkana ja sipuli.

Laita kaikki ainekset pataan ja peitä vedellä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 3 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa ja siinä vasta aito karjalanpaisti!

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

ItsenäisyyspäiväTuore LihaSuikaleet ja kuutiotPääruoka

Näin syntyvät aidosti paremman makuiset suikaleet ja kuutiot

  • Tieto lihan alkuperästä on meille erittäin tärkeä. Siksi kaikki tuotteissamme käytetty liha tulee Suomesta. 

  • Snellmanin perhetiloilla possuja ja nautoja ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.