Karjalanpaisti
Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Kar­ja­lan­pais­ti

Karjalanpaisti uunissa on tuttu monista juhlista, mutta se on myös erinomainen arkiruoka. Pitkän kypsennysajan vuoksi karjalanpaistin valmistaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Herra Snellman on paloitellut ja pakannut reilut lihanpalat valmiiksi karjalanpaistia varten. Lisäksi Kunnon Karjalanpaisti on valmistettu tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta porsaan- ja naudanlihasta. 

Karjalanpaistin resepti on sinänsä yksinkertainen ja pääosassa onkin hyvä liha. Herra Snellmanin karjalanpaistiohje sisältää vain kuusi ainesosaa ja maistuu koko perheelle! 

Total cooking time: 3 tuntia 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Kunnon karjalanpaisti

Ainekset: 

500 g Aitoa karjalanpaistia

2 porkkanaa

1 sipuli

2 laakerinlehteä

20 maustepippuria

suolaa

Ohje: 

Ruskista liha. Paloittele porkkana ja sipuli.

Laita kaikki ainekset pataan ja peitä vedellä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 3 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa ja siinä vasta aito karjalanpaisti!

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Suikale- ja kuutioreseptitItsenäisyyspäiväTuore LihaSuikaleet ja kuutiotPääruoka

Makkaranystävän grilliherkku!