Karjalanpaisti
Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Kar­ja­lan­pais­ti

Karjalanpaisti uunissa on tuttu monista juhlista, mutta se on myös erinomainen arkiruoka. Pitkän kypsennysajan vuoksi karjalanpaistin valmistaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin.

Herra Snellman on paloitellut ja pakannut reilut lihanpalat valmiiksi karjalanpaistia varten. Lisäksi Kunnon Karjalanpaisti on valmistettu tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta porsaan- ja naudanlihasta. 

Karjalanpaistin resepti on sinänsä yksinkertainen ja pääosassa onkin hyvä liha. Herra Snellmanin karjalanpaistiohje sisältää vain kuusi ainesosaa ja maistuu koko perheelle! 

Total cooking time: 3 tuntia 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo