Kebab ja kebabkastike

Oma kebab. Miksipä ei?
Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 4 tuntia 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Kohtalainen
Paistijauheliha

Näitä tarvitset: 

800 g paistijauhelihaa (2 pkt)

3 rkl herbamarea

2 rkl rouhittua mustapippuria

Kebabkastike

1 sipuli

1 paprika

1 prk pieni purkki tomaattipyrettä

2 valkosipulinkynttä

4 rkl siirappia

2 rkl sinappia

2 rkl balsamicoa

2 tl basilikaa

2 tl oreganoa

2 tl rouhittua mustapippuria

1 tl chiliä

2 dl öljyä

Tee näin: 

Kebab

 

Lisää jauheliha ja mausteet monitoimikoneeseen (silppuriterällä). Sekoita hyvin, jotta ilma poistuu taikinasta ja massasta tulee tiivis. Muotoile taikinasta pallo ja puristele vielä ilmat pois. Laita taikina foliolle ja kääri tiukaksi tangoksi. Paina veitsellä pari reikää pohjaan, jotta ylimääräinen neste pääse pois. Paista 100 asteessa noin 4 tuntia ja anna vielä vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

 

 

 

Kebabkastike


Pilko sipuli ja paprika, lisää mausteet. Aja monitoimikoneen silppuriterällä ainekset sekaisin ja lisää öljy joukkoon pikkuhiljaa valuttaen. Anna sekoittua hetken. Jos haluat tasaisemman kastikkeen, käytä sauvasekoitinta.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

JauhelihareseptitJuhla kuin juhlaGrillijuhlatKunnon jauhelihaPääruoka

Näin syntyvät aidosti paremman makuinen jauhelihamme

  • Tieto lihan alkuperästä on meille erittäin tärkeä. Siksi kaikki tuotteissamme käytetty liha tulee Suomesta. 

  • Jauhelihamme valmistuksessa ei käytetä pakastettua lihaa. Siksi jauheliha paistuu eikä kiehu pannulla. 

  • Snellmanin perhetiloilla possuja ja nautoja ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.

Samankaltaisia reseptejä