Siirry sisältöön
Mozzarella-pepperonipatonki

Mozzarella-pepperonipatonki

Pepperoni salami 100 g

2

15min kokonaisaika

Helppo

Mehevää kuin mozzarella, pippurista kuin pepperoni – kaikki tämä yhdistettynä jykevässä patongissa. Voit halutessasi leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Mozzarella-pepperonipatonki
  • 1 kpl patonkia
  • 1 kpl tomaattia
  • 6 kpl punasipulin rengasta
  • 1 kpl Snellman Pepperoni salami 100 g
  • 6 kpl tuoretta basilikan lehteä
  • 6 kpl viipaletta mozzarella juustoa
Yrttikastike
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 1 kpl valkosipulinkynttä

Ohje

Tee ensin yrttikastike.

Sekoita ainekset keskenään.

Halkaise patonki ja levitä kastike väliin.

Leikkaa tomaatit ja mozzarella viipaleiksi.

Asettele punasipuli, tomaatit, mozzarella, pepperoni ja basilikanlehdet vuorotellen patongin päälle.

Laita kansi päälle ja nauti! Voit leikata patongin myös pienemmiksi annospaloiksi ja tarjoilla pikkusuolaisena.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 290 g
Energia 1147 kJ / 275 kcal 3327 kJ / 797 kcal
Rasva 16.1 g 46.8 g
- josta tyydyttynyttä 6.1 g 17.8 g
Hiilihydraatit 20.6 g 59.7 g
- josta sokereita 1.4 g 4 g
Proteiini 11 g 32 g
Ravintokuitu 1.4 g 4.1 g
Suola 1.2 g 3.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle