Nakkipata
4
25min työaika | 25min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Nakkipata
- 1 kpl Snellman Kunnon kuoreton nakki 280 g
- 1 kpl sipulia
- 3 dl makaronia
- 1 kpl lihaliemikuutiota
- 390 g yrttistä tomaattimurskaa
- 2 tl basilikaa
- 2 tl oreganoa
- 380 g papuja tomaattikastikkeessa
- 380 g kidney-papuja
- 2 dl herneitä
- 3 dl maissia
- 3 dl vettä
- 0.5 tl chiliä
Ohje
Pilko nakit ja laita kaikki ainekset, paitsi herneet ja maissit, kattilaan.
Anna porista noin 15 minuuttia tai kunnes makaroonit on kypsiä. Lisää lopuksi herneet ja maissi, sekoita ja tarjoile.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 550 g | |
---|---|---|
Energia | 505 kJ / 120 kcal | 2779 kJ / 662 kcal |
Rasva | 3.8 g | 20.6 g |
- josta tyydyttynyttä | 1.3 g | 7.2 g |
Hiilihydraatit | 13.8 g | 75.7 g |
- josta sokereita | 2.5 g | 13.6 g |
Proteiini | 6 g | 32 g |
Ravintokuitu | 3.3 g | 18.3 g |
Suola | 0.8 g | 4.3 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.