Siirry sisältöön
Naudan fileepihvi ja yrttivoi

Naudan fileepihvi ja yrttivoi

Naudan mureutettu ulkofileepihvi 2 kpl 320 g

4

15min työaika | 15min kokonaisaika

Helppo

Kunnon lihaa sen olla pitää. Liha kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta, jotta pihvi on entistäkin maistuvampi. Herkullisen pihvin kylkeen on helppo itse myös valmistaa yrttivoi. Tämä annos sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Maistuvia herkkuhetkiä!

Ainekset

Naudan fileepihvi ja yrttivoi
Yrttivoi
  • 50 g voita
  • 1 dl tuoreita yrttejä silputtuna

Ohje

Naudan mureutettu ulkofileepihvi

Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Grillaa tai paista pannussa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoile yrttivoin kera ja vaikka juustoperunoiden ja salaatin kera.

Yrttivoi

Ota voi lämpimään hetkeksi. Pilko tuoreita yrttejä ja sekoita pehmeään voihin. Laita tuorekelmulle ja kääri kelmu rullalle, kiristä päistä. Laita hetkeksi pakastimeen kovettumaan. Leikkaa viipaleita.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 150 g
Energia 825 kJ / 198 kcal 1238 kJ / 296 kcal
Rasva 11.1 g 16.6 g
- josta tyydyttynyttä 6.1 g 9.2 g
Hiilihydraatit 0.3 g 0.4 g
- josta sokereita 0.2 g 0.3 g
Proteiini 24 g 36 g
Ravintokuitu 1.3 g 2 g
Suola 0.2 g 0.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle