Palapaisti
Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Pa­la­pais­ti

Palapaisti naudanlihasta kylmiin talvipäiviin. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 2 tuntia 10 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Naudan palapaisti

Ainekset: 

2 rkl voita

1⁄2 rkl vehnäjauhoja

2 dl vettä

1 sipuli

2 porkkanaa

1 valkosipulin kynsi

1 laakerinlehti

1⁄2 tl paprikajauhetta

1⁄2 tl suolaa

1 dl tomaattimurskaa

1⁄2 tl valkopippuria

1 dl kermaa

Ohje: 

Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle pataan. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon. Kuutioi sipulit ja paloittele porkkanat. Lisää kaikki ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.

 

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Suikale- ja kuutioreseptitSuikaleet ja kuutiotPääruoka