Siirry sisältöön
Skotlantilaiset kananmunat

Skotlantilaiset kananmunat

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

4

30min työaika | 30min kokonaisaika

Helppo

Oikea proteiinipommi lihan ja kananmunan ystävälle. Skotlantilaiset kananmunat ovat nopea valmistaa ja ne sopivat hyvin napostelutuokioihin. Tämä ruokaisa pikkusuolainen on myös loistava välipala hieman suurempaankin nälkään. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

Skotlantilaiset kananmunat
Panerointiin
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 tl paprikajauhetta

Ohje

Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Sekoita jauhelihataikina, jaa taikina neljään osaan.

Painele jauheliha litteäksi levyksi ja taputtele kananmunan ympärille, sulje sauma hyvin jotta se ei aukea uunissa. Pyöritä pallot panerointiseoksessa. Paista 225 °C noin 20 min.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 210 g
Energia 741 kJ / 177 kcal 1555 kJ / 372 kcal
Rasva 9.2 g 19.3 g
- josta tyydyttynyttä 4.4 g 9.3 g
Hiilihydraatit 6.3 g 13.2 g
- josta sokereita 1.8 g 3.8 g
Proteiini 17 g 36 g
Ravintokuitu 0.5 g 1.1 g
Suola 1.1 g 2.2 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle