Suolainen pannukakku
8
45min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Taikina
- 4 kpl kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 5 dl maitoa
- 2 tl öljyä
- 1 tl suolaa
- 1 kpl ripaus sokeria
Täytteeksi
- 1 kpl Snellman Kotimainen palvikinkku 400 g
- 1 dl emmental juustoraastetta
- 100 g kirsikkatomaatteja
Ohje
Sekoita suolaisen pannarin taikinan ainekset keskenään.
Kuutioi leikkeleet ja ripottele ne uunipellille leivinpaperin päälle yhdessä juustoraasteen ja kirsikkatomaattien kanssa.
Kaada taikina päälle ja paista 200 asteessa 30–40 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja pohja kypsä.
Tarjoille suolainen pannukakku pieniksi paloiksi leikattuna.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 180 g | |
---|---|---|
Energia | 697 kJ / 166 kcal | 1255 kJ / 298 kcal |
Rasva | 5.8 g | 10.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.4 g | 4.4 g |
Hiilihydraatit | 15.9 g | 28.6 g |
- josta sokereita | 2.4 g | 4.3 g |
Proteiini | 12 g | 22 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 1.4 g |
Suola | 1.1 g | 2 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.