Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Täy­te­tyt le­tut

Täytetyt letut omavalintaisella täytteellä. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Salamisuikaleet

Näitä tarvitset: 

5 dl maitoa

1 prk ananasmurskaa

4 rkl chilikastiketta

4 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoa

1 ripaus suolaa

  voita paistamiseen

1 Meetvurstitäyte

1 Salamisuikaleita

1 purjo

1 paprikaa

1 tomaatti

100 g tuorejuustoa

  juustoraastetta päälle

1 Jauhelihatäyte

1 paistijauhelihaa

1 tacomaustetta

150 g mozzarellajuustoa

1 sipuli

1 Kinkkutäyte

1 prk tuorejuustoa

1 zucchini

1 punasipuli

1 Kalkkunatäyte

100 g homejuustoa

Tee näin: 

Vatkaa kananmunat, lisää muut ainekset.

Paista letut voissa. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.

Tee täyte. Täytä letut ja kääri rullalle, asettele uunivuokaan.

Kuorruta uunissa 225 ateessa noin 15 min.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Kuvassa lätyt meetvurstitäytteellä.

Näin syntyvät aidosti paremman makuiset meetvurstimme

  • Tieto lihan alkuperästä on meille erittäin tärkeä. Siksi kaikki tuotteissamme käytetty liha tulee Suomesta. 

  • Snellmanin perhetiloilla possuja ja nautoja ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.

  • Mielestämme aito maku on parempi kuin keinotekoisesti vahvistettu. Siksi jätimme natriumglutamaatin pois kaikista tuotteistamme.