Täytetyt letut

Täytetyt letut omavalintaisella täytteellä. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Salamisuikaleet

Näitä tarvitset: 

5 dl maitoa

1 prk ananasmurskaa

4 rkl chilikastiketta

4 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoa

1 ripaus suolaa

  voita paistamiseen

1 Meetvurstitäyte

1 Salamisuikaleita

1 purjo

1 paprikaa

1 tomaatti

100 g tuorejuustoa

  juustoraastetta päälle

1 Jauhelihatäyte

1 paistijauhelihaa

1 tacomaustetta

150 g mozzarellajuustoa

1 sipuli

1 Kinkkutäyte

1 prk tuorejuustoa

1 zucchini

1 punasipuli

1 Kalkkunatäyte

100 g homejuustoa

Tee näin: 

Vatkaa kananmunat, lisää muut ainekset.

Paista letut voissa. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.

Tee täyte. Täytä letut ja kääri rullalle, asettele uunivuokaan.

Kuorruta uunissa 225 ateessa noin 15 min.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Kuvassa lätyt meetvurstitäytteellä.

JauhelihareseptitMeetvurstireseptitReseptitJuhla kuin juhlaIsänpäiväMuut30-60 minuuttiaKohtalainenPikkusuolaisetPääruoka

Näin syntyvät aidosti paremman makuinen jauhelihamme

  • Tieto lihan alkuperästä on meille erittäin tärkeä. Siksi kaikki tuotteissamme käytetty liha tulee Suomesta. 

  • Jauhelihamme valmistuksessa ei käytetä pakastettua lihaa. Siksi jauheliha paistuu eikä kiehu pannulla. 

  • Snellmanin perhetiloilla possuja ja nautoja ei ruokita lainkaan geenimuunnellulla rehulla.