Hoppa till innehållet
Pastasallad

Pastasallad

4

20min tillagningstid | 20min total tid

Lätt

Gott som tilltugg till kött. Den här kalla pastasalladen passar utmärkt till varmt kött. Ett välbeprövat recept från oss här på Snellman, varsågod!

Ingredienser

Pastasallad
  • 2 dl mini farfalle pasta
  • 1 rödlök
  • 1 vitlökslyftor
  • 1 gurka
  • 0.5 dl strimlad färsk persilja
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar malen
  • 2 dl fetaost i kuber
  • 0.5 g granatäpplensfrö
  • 1 gräddfil

Instruktioner

Pastasallad — Gör så här

Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Låt svalna. Skala och hacka löken, bryn i stekpannan. Tärna gurkan och fetaosten. Blanda alla ingredienserna, tillsätt sist fröna från ett granatäppel.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 300 g
Energi 486 kJ / 116 kcal 1459 kJ / 348 kcal
Fett 4.8 g 14.3 g
- varav mättat fett 3 g 8.9 g
Kolhydrat 12.5 g 37.6 g
- varav sockerarter 1.4 g 4.2 g
Protein 5 g 14 g
Fiber 1.2 g 3.7 g
Salt 0.8 g 2.3 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan