Syksyn uutuuksia Herra Snellmanilta

Ilmat viilenevät ja grillit siirtyvät varastoon odottamaan seuraavaa kesää. Syksyn saapuminen näkyy myös monissa kauden uutuustuotteissamme, jotka suorastaan houkuttelevat keittiöön kokkailemaan. Leikkelepuolella esittelyssä ovat hyvän vastaanoton saaneet Savustajan leikkeleet sekä toivotut isommat pakkaukset vanhoista suosikeista. Ohuen ohuiden pihvien, marinoitujen fileelastujen ja maustetun uunikyljen lisäksi joukkoon mahtuu myös yksi uusi makkara, josta syntyy vaikkapa herkullinen ja höyryävän kuuma makkarakeitto syys- ja talvi-iltoja piristämään.

ohuen ohuet pihvit

Ohuen ohuet pihvit lähes ruokaan kuin ruokaan

Ainutlaatuisen ohueksi viipaloidut maustamattomat pihvit kypsyvät nopeasti ja sopivat monipuolisesti erilaisiin ruokiin. Täyttämällä niistä saa näppärästi herkullisia liharullia ja viipaloituna ne sopivat wokkeihin ja rameniin. Lisäksi ne voi paistaa sellaisenaan tai hauduttaa padassa vaikkapa merimiespihviksi.

Ohuen ohuisiin uutuuksimme kuuluvat:
Maa­tiais­pos­sun ohuen ohut fi­lee
Maa­tiais­pos­sun ohuen ohut pais­ti
Nau­dan ohuen ohut si­sä­pais­ti

savustajan leikkeleet

Lempeän voimakkaasti savustetut Savustajan leikkeleet

Nämä vanhanajan perinteitä kunnioittavat poikkeuksellisen hyvät leikkeleet viipaloimme kokonaisista fileistä ja paisteista, joiden olemme antaneet kypsyä rauhassa aidon leppäsavun hellässä huomassa. Murean rakenteen ja suussasulavan mehevyyden lisäksi Savustajan leikkeleissä on nimensä mukaisesti runsas savunmaku, joka ei uuden savustusmenetelmän vuoksi ole kuitenkaan tyypillisen pistävä. Nauti leivän päällä tai kokeile vaikka näppäriä Savustajan kinkkukuppeja!

Savustajan leikkeleet -sarjasta löydät seuraavat tuotteet:
Sa­vus­ta­jan maa­lais­kink­ku
Sa­vus­ta­jan nau­dan­pais­ti
Sa­vus­ta­jan pos­sun­fi­lee
Sa­vus­ta­jan pal­vi­kink­ku

Perhekoon leikkelerasiat

Meiltä on jo pitkään tiedusteltu suurempia pakkauskokoja suosituimmista leikkeleistä ja nyt tarjolla on myös 400 g rasiat kahdesta todellisesta klassikosta. Herra Snellmanin Voileipäkinkku kehitettiin jo 1970-luvulla ja se onkin valikoimamme suosituin lihavalmistetuote. Ylikypsä kinkku on puolestaan aidolla leppäsavulla savustettu konstailematon kinkku, joka maistuu juuri siltä kuin kinkun pitääkin.

Muut uutuudet

Naudan murea marinoitu fileelastu on maino tuote ruoanlaittoon, sillä se sopii erinomaisesti mm. kastikkeisiin, wokkeihin ja vaikkapa täytettyjen leipien tai tortillojen väliin. Valmistamme lastut naudan ulkofileestä.

Luuton Maatiaispossun maustettu uunikylki puolestaan on mureutettu sekä pintamaustettu. Ja juuri mureuttamisesta johtuen se kypsyy hieman tavanomaista nopeammin ja mausteet todella maistuvat lihassa, suolapitoisuuden ollessa tasainen. Suussasulavan maukas kylki on maustettu possulle sopivalla grillimausteella.

Halusimme tarjota vaihtoehdon myös pehmeärakenteisten makkaroiden ystäville ja niinpä kehitimme Jalmarin. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu Jalmari maistuu raikkaan hyvältä. Kuten on muidenkin Kunnon grillimakkaroidemme kohdalla, emme käytä myöskään Jalmarin valmistuksessa siipikarjanlihaa, prässilihaa, kamaraa taikka lisättyä fosfaattia.