On­nen ke­sä kuu­luu kai­kil­le

Kesän mainosfilmillämme esiintyy lapsia erilaisissa kesämuistoissa. Tämä sai meidät miettimään miten tärkeää on, että mahdollisimman monella lapsella on mahdollisuus onnen kesään.

Syntyi ajatus Onnen kesä -kampanjasta, jonka myötä halusimme nostaa esiin neljä tärkeää työtä tekevää järjestöä ja haastaa ihmiset mukaan auttamaan vähävaraisia ja muuten enemmän onnea tarvitsevia lapsia.


 

 

Kohti onnen kesää

Lahjoitamme osan "Onnen kesä" -tuotteidemme myynnistä oheisille järjestöille.

84%
Lahjoitussumma tällä hetkellä
41 762 €
Tavoite
50 000 €

 

 

 

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tekee työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi ja edistää lasten oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen.

Project liv rf haluaa luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän vanhempien arkeen. Unelmapäivät luovat iloa ja askartelupaketit, iloiset värit, muodot sekä hahmot piristävät sairaalaoleskelua.

WAU ryn mielestä jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus osallistua laadukkaaseen harrastukseen. Siksi toteutamme koulupäivän yhteydessä kaikille avointa, maksutonta, aktiivista ja hauskaa harrastustoimintaa ympäri Suomea

.