Snellman All Natural aamiaispiirakat

Aa­miais­pii­ra­kat maus­tei­sil­la mak­ka­roil­la

Tämä Mama Gastro -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Recipe yields: 6
Vaikeusaste: Helppo
salsiccia merguez

Ainekset: 

3 levyä pakastelehtitaikinaa

6 kananmunaa

100 g kirsikkatomaatteja

suolaa & pippuria

Ohje: 

1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Leikkaa levyt kahtia ja kauli hieman.

2.Tee taikinaneliöihin haarukalla pieniä reikiä ja paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia.

3. Nosta taikinapohjat uunista, painele tarvittaessa keskeltä taikinaa hieman alaspäin. Riko jokaisen taikinapohjan päälle yksi kananmuna, lisää päälle pari-kolme makkaraa ja saman verran tomaatteja. Mausta hieman suolalla ja pippurilla.

4. Jatkaa piirakoiden paistamista vielä toiset 7 minuuttia. Tarjoa lämpiminä. 

MakkarareseptitJuhla kuin juhlaAll NaturalSalaatit ja lisukkeetSuolaiset piirakat

joko näit tämän odotetun "jatko-osan"?