Siirry sisältöön
Bratwurst-Punakaalipata

Bratwurst-Punakaalipata

All Natural Bratwurst grillimakkara 230 g

2

10min työaika | 50min kokonaisaika

Helppo

Bratwursti sopii erinomaisesti kaalipataan. Bratwursti ja kaali ovat kuin luodut toisilleen. Tämä on ruoka on siitä hauska tapaus, että punakaali antaa padalle erikoisen värin. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Bratwurst-Punakaalipata

Ohje

Kuori ja pilko sipuli. Suikaloi kaali. Kuullota sipuli ja kaali padassa. Kaada ainekset pataan, lisää vettä niin että kaali peittyy ja anna kiehua noin 15 min. Paloittele bratwurstit, ruskista pannulla ja lisää pataan. Anna porista liedellä noin 30 min.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 350 g
Energia 515 kJ / 124 kcal 1802 kJ / 435 kcal
Rasva 10.2 g 35.6 g
- josta tyydyttynyttä 4.2 g 14.8 g
Hiilihydraatit 2.3 g 8.1 g
- josta sokereita 2.1 g 7.4 g
Proteiini 6 g 20 g
Ravintokuitu 1.1 g 3.7 g
Suola 2.2 g 7.8 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Arkiruoka Pataruoat

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle