Snellman All Natural -makumatka Chipotle & Chorizo -vartaat

Chi­pot­le & Cho­rizo -var­taat tu­li­sel­la pe­ru­na­sa­laa­til­la

Tämä Tuoksussa Basilikaa -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Recipe yields: 2
Vaikeusaste: Helppo
chipotle chorizo

Ainekset: 

Chipotle & Chorizo- vartaat

varrastikkuja

Tulinen perunasalaatti

6 perunaa

1⁄2 kurkun kuoret suikaloituna

1⁄2 pkt tulista silmusalaattia

1 chili

Kastike

1⁄2 dl oliiviöljyä

1 rkl sinappia

suolaa ja mustapippuria

Ohje: 

1. Kastele varrastikut, etteivät ne ala palaa grillissä. Töki makkarat kahteen vartaaseen odottamaan grillausta.

2. Valmista perunasalaatti. Pese perunat hyvin ja keitä kuorineen. Jäähdytä. Paloittele perunat, älä kuori.

3. Huuhtele puolikas kurkku ja suikaloi kuorta kuorimaveitsellä perunoiden sekaan. Lisää silmusalaatti.  

4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kastike perunasalaattiin.

5. Grillaa makkaravartaat.

6. Huuhtele chili ja viipaloi.

7. Kokoa salaatti ja vartaat tarjoiluvadille ja lisää päälle chiliviipaleet.

MakkarareseptitKesäruokaAll Natural