Snellman All Natural -makumatka Chorizo-chipotlepaistos

Chi­pot­le- ja cho­rizo­mak­ka­ra­pais­tos

Tämä Keittotaiteilua -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
chipotle chorizo

Ainekset: 

200 g mustapapuja

1 rkl oliiviöljyä

2 sellerinvartta

5 pientä punasipulia

1 tl savupaprikajauhetta

2 dl hedelmäistä alea

1 vihreä paprika

merisuolaa ja pippuria

Tarjouliuun

Ruisleipää

timjamia

Ohje: 

1. Liota mustapapuja yön yli väljässä vedessä ja huuhdo ne. Keitä papuja suolavedessä 40 minuutin ajan.

2. Viipaloi varsisellerit ja puolita punasipulit.

3. Kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia kymmenen minuuttia. Ripottele joukkoon savupaprikajauhe. Lisää pataan myös valutetut pavut sekä olut.

5. Anna seoksen kiehua viiden minuutin ajan, peitä pata kannella ja hauduta vielä toiset viisi minuuttia.

6. Kuutioi paprika ja sekoita palat yhdessä kokonaisten makkaroiden kanssa paistoksen joukkoon.

7.Laita kansi takaisin päälle ja hauduttele vielä 15 minuuttia. Mausta paistos lopuksi suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

8. Tarjoile paistos lämpimien ruisleipien päällä ja koristele annokset tuoreella timjamilla.

MakkarareseptitKesäruokaAll NaturalHelppo ruoka

joko näit tämän odotetun "jatko-osan"?