Snellman All Natural -makumatka Chorizo erämiehen tapaan

Cho­rizo erä­mie­hen ta­paan

Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Recipe yields: 2
Vaikeusaste: Helppo
All Natural Chorizo

Ainekset: 

Katajanmarjahilloke

Kourallinen marjoja

kourallinen sokeria

tilkka vettä

Sienimuhennos

matsukake sieniä tai herkkutatteja

sipulia

kermaa

suola

Punasipuli-omena-hauduke

sipulia

omenaa

ripaus sokeria ja suolaa

Kirpeän raikas salaatti

rucolaa

kirsikkatomaatteja

puolukoita

öljyä

etikkaa

ripaus sokeria

Ohje: 

1. Murskaa marjat (esim. katajanmarjoja) morttelissa. Lisää sokerin kanssa kiehuvaan vesitilkkaan ja keitä nopeasti kokoon. Anna jäähtyä.

2. Kuullota silputtu sipuli, lisää liotetut sienet (jos käytät kuivattuja), kerma ja suola. Keitetään hiljakseen kokoon.

3. Kuori ja viipaloi sipulit ja omena. Kuullota pannulla ja lisää sokeri ja suola. Anna hautua kannen alla.

4. Sekoita salatin ainekset, rucolas, kirsikkatomaatit ja puolukat. Pirskauta päälle rypsiöljystä, väkiviinaetikasta ja sokerista sekoitettua kastiketta.

5. Grillaa makkarat ja tarjoile läpimät makkarat muiden lisukkeiden kanssa. 

MakkarareseptitAll Natural