Siirry sisältöön
Granaattiomenapossua

Granaattiomenapossua

Maatiaispossun ohut kasslerpihvi 500 g

4

30min kokonaisaika

Helppo

Tässäpä hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla tänä kesänä grillissä jotain uutta ja pirteää. Maatiaispossun kassler eli etuselkä on runsaan rasvaista lihaa ja siksi se säilyttää grillattunakin mehevyytensä. Granaattiomena ja lime tuovat puolestaan herkullisiin kasslerpihveihin mukavaa raikkautta. Mureutetut Maatiaispossun isot kasslerpihvit valmistetaan aina tuoreesta, suomalaisesta pakastamattomasta lihasta.

Ainekset

Granaattiomenapossua
Granaattiomenakastike
  • 1 kpl granaattiomenaa
  • 1 kpl limen mehu ja kuoriraaste
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 3 rkl piparjuuritahna

Ohje

Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista

Halkaise granaattiomena ja koputa siemenet puolikkaista. Poista valkoiset kalvoriekaleet. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin

Grillaa tai pariloi pihvit ja valuta kastike kypsien pihvien päälle. Reseptiin voi myös hyvin käyttää Snellmanin Maatiaispossun lehtipihvejä ulkofileestä.

Vinkki!

Granaattiomenakastike sopii hyvin kaikkien Snellman maustamattomien pihvien marinointiin tai jälkimaustamiseen. Granaattiomenakastike sopii myös salaatteihin.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 125 g
Energia 1135 kJ / 272 kcal 1419 kJ / 341 kcal
Rasva 17.6 g 22.1 g
- josta tyydyttynyttä 5.4 g 6.7 g
Hiilihydraatit 8.6 g 10.8 g
- josta sokereita 2.1 g 2.6 g
Proteiini 19 g 23 g
Ravintokuitu 0 g 0 g
Suola 1.3 g 1.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle