Snellman All Natural -makumatka spett med hasselbackpotatis och korv

Has­sel­bac­kan pe­ru­nat ja kol­men mak­ka­ran var­taat

Tämä Malins blogg -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
salsiccia merguez

Ainekset: 

Grillivartaita (kosteutettuja)

kirsikkatomaatteja

varhaisperunaa

voisulaa

kuivatettuja yrttejä

suolaa & pippuria

Ohje: 

1. Pujota makkarat, kirsikkatomaatit ja varhaisperunat grillivartaisiin. Vinkki! Kovat perunat on helpompi pujottaa vartaaseen, jos perunoita pyörittää muutaman kierroksen varrastikulla ja sen jälkeen työntää läpi.

2. Viilllä hienot lovet perunoiden yläpuolle niin syvälle, että veitsi osuu grillitikkuun. Sivele voisulalla ja ripottele päälle kuivattuja yrttejä, suolaa ja pippuria.

3. Paista vartaat uunissa pellin päällä tai vuoassa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Kun puolet ajasta on kulunut voit kääntää vartaat, jotta makkaroista irtoava neste imeytyy vartaisiin paremmin.

4. Tarjoile vartaat maukkaiden lisukkeiden ja dippien keraa. Suosittelen paprikahilloa!

MakkarareseptitKesäruoka

joko näit tämän odotetun "jatko-osan"?