Jauhelihapihvit

Jau­he­li­ha­pih­vit

Tämä nopea jauhelihapihviresepti on se kaikkein yksinkertaisin. Perusraaka-aineet ilman konstailuja, tärkeimpänä luonnollisesti tuoreesta pakastamattomasta lihasta valmistamamme Kunnon jauheliha.

Kypsennä jauhelihapihvit uunissa ja voit sillä aikaa valmistaa esimerkiksi perunamuusin. Voit toki myös paistaa jauhelihapihvit pannulla, jolloin saat niin kauniin rapean pinnan. Tämä jauhelihapihviohje on helposti muunneltavissa esimerkiksi omia suosikkimausteita käyttämällä.

Tarjoile jauhelihapihvit vaikkapa perunamuusin, salaatin ja leivän kanssa.

Total cooking time: 25 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Kunnon si­ka-nau­ta jau­he­li­ha

Ainekset: 

400 g Sika-nauta jauhelihaa

1⁄2 dl korppujauhoja

1 sipuli

2 kananmunaa

suolaa

mustapippuria

1 rkl voita paistamiseen

1 1⁄2 dl kermaa

Ohje: 

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota.

Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.

Muotoile jauhelihapihvit ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.

Voit myös kypsentää jauhelihapihvit uunissa 220 °C noin 20 min.

 

Ps. Ylimääräiset jauhelihapihvit voit käyttää seuraavana päivänä vaikka kotitekoisiin hampurilaisiin.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

JauhelihareseptitIsänpäiväPikkujouluArkiruokaPääruoka