Snellman All Natural -makumatka makkarapannu

Ke­säi­nen Mak­ka­ra­pan­nu

Tämä Maistuu makialle -blogin resepti on mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Kolme finalistia valitaan yleisöäänestyksellä ja lopullisen voittajan valitsee Snellmanin henkilökunnasta koostuva tuomaristo. Äänestämällä omaa suosikkiasi osallistut samalla kolmen kesän uutuuksia sisältävän tuotepakettimme arvontaan!

Äänestä!

Recipe yields: 2
Vaikeusaste: Helppo
All Natural Bratwurst

Ainekset: 

1⁄2 kesäkurpitsa

6 perunaa (keitettyjä)

6 retiisiä

1 porkkanaa

2 kevätsipulin vartta

voita tai öljyä paistamiseen

suolaa & pippuria

2 kananmunaa

Ohje: 

1. Pilko porkkanat pieniksi paloiksi.
2. Lorauta pannulle hieman vettä ja lisää porkkanat pannuun.
3. Hauduttele porkkanoita noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne pehmenevät.
4. Lohkaise pannuun nyt hieman voita ja pilko perunat paistumaan.
5. Lisää pannulle myös pilkottu bratwursti, lohkottu kesäkurpitsa, silputtu kevätsipuli sekä puolitetut retiisit.
6. Paista, kunnes perunat ja makkarat ovat saaneet väriä sekä muut ainekset ovat lämmenneet kunnolla.
7. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan.
8. Tarjoa paistetun kananmunan kanssa.

MakkarareseptitKesäruokaAll NaturalArkiruokaHelppo ruoka