Siirry sisältöön
Makkara-pekonipannukakut

Makkara-pekonipannukakut

Kunnon pekoni 150 g

6

30min kokonaisaika

Helppo

Herkulliset Makkara-pekonipannukakut maistuvat loistavasti välipalana tai iltaherkkuna. Tämä on annos, jonka haluaa tuoda ruokapöytään kerta toisensa jälkeen, sillä se maistuu niin perheen pienemmille kuin myös aikuisempaan makuun. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Makkara-pekonipannukakut
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 kpl ruukku oreganoa
  • 1 kpl ruukkua rucolaa
  • 4 dl maitoa
  • 2 kpl kananmunaa
  • 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
Paistamiseen
  • 50 g voita
Pinnalle
Kastike
  • 2 kpl avokadoa
  • 1 kpl punaista chiliä
  • 1 kpl limen mehua
  • 0.5 kpl ruukkua ruohosipulia
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Ohje

Mittaa jauhot, suola, sokeri, silputut oreganon lehdet ja rucola kulhoon. Lisää neste hyvin sekoittaen. Pilko ja paista pekoni kevyesti. Lisää kananmunat ja silputtu pekoni joukkoon. Sekoita hyvin ja anna taikinan turvota vartti.

Viipaloi makkarat. Sekoita avokadokastikkeen aineet.

Paista taikinasta isoja tai pieniä pannukakkuja, ripottele makkaraviipaleet pannuun annostellun taikinan päälle ja käännä kun paistopinta on kauniin värinen.

Tarjoa avokadokastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 230 g
Energia 901 kJ / 217 kcal 2071 kJ / 499 kcal
Rasva 16.4 g 37.8 g
- josta tyydyttynyttä 5.7 g 13.2 g
Hiilihydraatit 9.3 g 21.3 g
- josta sokereita 2.3 g 5.4 g
Proteiini 8 g 19 g
Ravintokuitu 1.8 g 4 g
Suola 1.3 g 3.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Chorizoreseptit Iltapala Pikkusuolaiset

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle