Makkara-pekonipannukakut

Mak­ka­ra-pe­ko­ni­pan­nu­ka­kut

Noin 8 isoa tai 20 pientä pannukakkua 

 

Recipe yields: 6
Vaikeusaste: Helppo
All Natural Grillimakkara

Ainekset: 

2 dl vehnä- tai tattarijauhoja

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 ruukku oreganoa tai meiramia

1 ruukku rucolaa

4 dl maitoa tai vichyä

2 kananmunaa

Paistamiseen:

50 g voita ja öljyä

Pinnalle:
Kastike:

2 syöntikypsää avokadoa muusattuna

1 punainen chili silputtuna

1 pieni sipuli

1 limen mehu

1⁄2 ruukkua ruohosipulia silputtuna

1⁄2 tl suolaa

1⁄2 tl rouhittua mustapippuria

1 rkl oliiviöljyä

Ohje: 

Mittaa jauhot, suola, sokeri, silputut oreganon lehdet ja rucola kulhoon. Lisää neste hyvin sekoittaen. Lisää kananmunat ja silputtu grillipekoni joukkoon. Sekoita hyvin ja anna taikinan turvota vartti.  

Viipaloi makkarat. Sekoita avokadokastikkeen aineet.  

Paista taikinasta isoja tai pieniä pannukakkuja, ripottele makkaraviipaleet pannuun annostellun taikinan päälle ja käännä kun paistopinta on kauniin värinen.  

Tarjoa avokadokastikkeen kanssa.  

MakkarareseptitKesäruokaGrillimakkaratAll NaturalHelppo ruoka