Nakkimunakas
Snellmanin 100% suomalaista lihaa ilman kamaraa tai lisättyä fosfaattia kunnon nakit

Nak­ki­mu­na­kas

Nakkimunakas sopii niin aamupalaksi kuin kiireisen arjen lounaaksi.

Tässä myös Herra Snellmanin nakkimunakas!

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo

Ainekset: 

4 kananmunaa

1⁄2 dl kermaa

ripaus suolaa

voita paistamiseen

Ohje: 

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää kulhoon kerma ja suola. Paloittele nakit ja paista niitä pannulla hetken aikaa, jotta saavat väriä. Siirrä nakit odottamaan. Kaada kananmunaseos pannulle, tarkista että pannu on tarpeeksi kuuma. Laske lämpöä ja lisää nakit.  Paista pienellä lämmöllä kunnes munakas on kokonaan hyytynyt. Voit halutessasi kääntää munakkaan.

MakkarareseptitKunnon nakitArkiruokaPääruoka

joulukalenteri