Paremmat lihapullat
Snellmanin 100% tuoretta ja gm-vapaata kunnon jauheliha

Pa­rem­mat li­ha­pul­lat

Silloin tällöin saattaa vastaan tulla lihapullaohje, jossa yhtenä ainesosana on sipulikeitto. Tämä lihapullaresepti sisältää sen sijaan tuoretta sipulia ja ne tärkeimmät mausteet. Nämä paremmat lihapullat ovatkin saaneet tittelinsä siitä, että makua pyöristämään on käytetty kermaviiliä. Jokainen päättäköön itse kumpi on parempi – nämä vai mummon lihapullat. Makoisia ovat!

Lihapullia on helppo ja hauska tehdä, ja Herra Snellmanin lihapullaohjeella onnistut varmasti! Lisukkeeksi sopii esimerkiksi perunamuusi ja puolukkahillo, riippuen mistä tykkää. Hauskaa kokkailua!

Total cooking time: 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Kunnon täyteläinen naudan jauheliha 20 %

Ainekset: 

1 prk kermaviiliä

1 dl korppujauhoja

1 kananmuna

1 sipuli

suolaa

mustapippuria

1 rkl voita paistamiseen

Ohje: 

1. Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.

2. Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.

3. Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.

4. Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.

P.S. Käytä yli jäävät lihapullat seuraavana päivänä vaikkapa lämpimiin lihapullaleipiin. Päälle runsaasti juustoa, nam.

Herra Snellmanin resepti ole hyvä!

Miten valmistaa maukkaat lihapullat? Katso resepti täältä!

Jos haluat vaihtelua, testaa myös miltä kreikkalaiset lihapullat maistuvat. Täältä löydät reseptin!

Vai olisiko tänään vuorossa lihapullat kermakastikkeessa. Katso ohje täältä ja kokeile!

JauhelihareseptitJuhla kuin juhlaÄitienpäiväValmistujaisetIsänpäiväItsenäisyyspäiväPikkujouluUuden vuoden menuTuore LihaKunnon jauhelihaArkiruokaPikkusuolaisetPääruoka

joko näit tämän odotetun "jatko-osan"?