Siirry sisältöön
Pekoninakit uunissa

Pekoninakit uunissa

Kunnon nakki 400 g

5

20min kokonaisaika

Helppo

Nämä pekoninakit ovat suorastaan naurettavan helpot valmistaa: kääritään nakki pekoniin ja kypsennetään uunissa – nopea arkiruoka on valmis! Tarjoile pekoninakit esimerkiksi lohkoperunoiden tai rapeiden ranskalaisten kanssa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Pekoninakit uunissa

Ohje

Kääri nakit, lehtipersilja ja porkkanalastut pekoniviipaleiden sisään. Kiinnitä rosmariinitikuilla.

Paista pekoninakit uunissa tai pannussa kunnes pekonien pinta on saanut mukavasti väriä ja rapeutta (n. 10-15 min) ja nauti.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 130 g
Energia 1059 kJ / 256 kcal 1377 kJ / 333 kcal
Rasva 22.4 g 29.1 g
- josta tyydyttynyttä 8.2 g 10.7 g
Hiilihydraatit 1.1 g 1.4 g
- josta sokereita 1 g 1.3 g
Proteiini 13 g 17 g
Ravintokuitu 0.7 g 0.9 g
Suola 1.9 g 2.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle