Perinteinen chili con carne
Snellmanin 100% tuoretta ja gm-vapaata kunnon jauheliha

Pe­rin­tei­nen chi­li con car­ne

Chilipippuria ja lihaa, eli Chili con carne. Tämä resepti saa mehevyytensä Herra Snellmanin paistijauhelihasta. 

Katso myös Herra Snellmanin toinen chili con carne resepti!

Total cooking time: 35 min
Recipe yields: 6
Vaikeusaste: Helppo
Kunnon pais­ti­jau­he­li­ha

Ainekset: 

400 g Snellmanin Kunnon paistijauhelihaa

1 paprika

1 sipuli

1 prk kikherneitä

1 prk kidneypapuja

3 rkl tomaattipyreetä

1 prk paseerattuja tomaatteja

3 rkl lihafondia

1 valkosipulinkynttä puristettuna

1 ripaus chiliä

1 ripaus paprikaa

1 ripaus mustapippuria

1 ripaus sokeria

1 ripaus suolaa

1 ripaus kanelia

1 ds öljyä paistamiseen

Ohje: 

Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Kuumenna öljyä kattilassa ja kuullota valkosipuli ja sipulit siinä. Ruskista jauheliha samassa kattilassa. Lisää joukkoon paprikanpalat ja paista vielä muutamien minuuttien ajan. Lisää joukkoon myös tomaattipyree, lihafondi ja paseeratut tomaatit. Anna kiehua 20 minuutin ajan.

Lisää joukkoon kikherneet ja kidneypavut liemineen. Mausta seos. Chili con carne saa olla voimakkaasti maustettu.

Tarjoile riisin kera.

JauhelihareseptitKunnon jauhelihaArkiruokaSalaatit ja lisukkeet

joulukalenteri