Snellman All Natural -makumatka Provencale-makkarat

Pe­ru­na-ome­na­muus­sia, la­si­tet­tu­ja pork­ka­noi­ta ja pais­tet­tu­ja pro­venca­le mak­ka­roi­ta

Tämä Dremer Achiever -blogin resepti on mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Kolme finalistia valitaan yleisöäänestyksellä ja lopullisen voittajan valitsee Snellmanin henkilökunnasta koostuva tuomaristo. Äänestämällä omaa suosikkiasi osallistut samalla kolmen kesän uutuuksia sisältävän tuotepakettimme arvontaan!

Äänestä!

Recipe yields: 2
Vaikeusaste: Helppo
All Natural Provencale

Ainekset: 

Peruna-omenamuussi

140 g Peunaa

140 g omenaa (Suomalinen Kaneli)

vettä

Lasitettuja porkkania

2 porkkanaa

1⁄2 rkl voita

1⁄2 rkl hunajaa

1⁄4 vettä

suolaa ja pippuria

Puolukkaseos

1⁄2 dl puolukoita

1 rkl vettä

2 rkl sokeria

ripaus vaniljaa

Rapea lehtikaali

lehtikaali

oliiviöljyä ja suolaa

Ohje: 

Peruna-omenamuussi

1. Kuori perunat ja pilko ne.
2. Pese ja pilko omenat.
3. Keitä perunoita ja omenia 20 minuuttia, minkä jälkeen soseuta ne.

Lasitettuja porkkania

1. Kuori porkkanat pieniksi kuutioiksi.
2. Kumenna vesi, voi hunaja ja mausteet paistinpannussa.
3. Lisää porkkanat ja keitä niitä 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Lisää lämpöä ja anna kiehua seuraavat 5 minuuttia vielä niin, että ne karamelisoituu.

Paistetut makkarat

1. Halkaise makkarat kahtia 
2. Paista makkarat noin 5 minuuttia pannulla, aina välillä kääntäen niitä.

Puolukkahiilloke

1. Laita kaikki ainekset pieneen mikroaaltouunikestävään kuhoon.
2. Laita ne 1-2 minuutiksi mikroon.

Rapea lehtikaali

1. Huuhtele lehtikaali ja kuivaa ne papreilla. 
2. Laite ne kulhoon ja lisää oliiviöljyä ja suolaa päälle. Sekoita.
3. Aseta maustettu ja öljytty lehtikaali leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista ne 200 C uunissa noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeat.
4. Ripottele lehtikaalipaloja/muruja valmiin annoksen päälle.

MakkarareseptitAll Natural