Siirry sisältöön
Porsaan sisäfilee grillissä

Porsaan sisäfilee grillissä

Maatiaispossun sisäfilee n. 600 g

6

50min kokonaisaika

Helppo

Porsaan sisäfilee valmistuu meheväksi grillissä. Tämä filee saa makunsa pintaan hierotuista mausteista. Lihan sopivasta kypsyydestä pitää huolta paistomittari, jonka ansiosta liha ei pääse paistumaan liian kuivaksi. Tarjoile grillattu porsaan sisäfilee esimerkiksi grillattujen kasvisten ja uusien perunoiden kera.

Ainekset

Porsaan sisäfilee grillissä

Ohje

Ota filee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.

Poista fileen kalvot.

Hiero mausteita fileen pintaan, esim. suolaa ja yrttejä. Anna maustua hetken.

Laita lihaan paistomittari.

Grillaa fileeseen kaunis pinta, laske grillin lämpöä ja jatka grillausta välillä käännellen kunnes paistomittari näyttää 70°C.

Nosta filee pois ja kääri folioon, annan vetäytyä hetken.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 90 g
Energia 523 kJ / 124 kcal 470 kJ / 112 kcal
Rasva 3.1 g 2.8 g
- josta tyydyttynyttä 1.6 g 1.4 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g
- josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 24 g 22 g
Ravintokuitu 0 g 0 g
Suola 1.8 g 1.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Pihvit

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle