Siirry sisältöön
Pulled pork- kastike

Pulled pork- kastike

12

30min kokonaisaika

Helppo

Punainen pulled pork kastike sopii pulled porkin lisäksi myös muiden liharuokien lisukkeeksi. Kokeile kastiketta esimerkiksi grillatun lihan parina! Kastike on helppo tehdä ja säilyy jääkaapissa noin kolme viikkoa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

Ainekset

Pulled Pork-kastike
  • 2 kpl kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
  • 1.5 dl vettä
  • 2 kpl punaista paprikaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 3 kpl punaista chiliä
  • 6 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria jauhettu
  • 3 tl oreganoa
  • 0.5 dl etikkaa
  • 500 g hillosokeria

Ohje

Pilko tomaatit, paprikat, sipuli, chilit ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi

Laita kaikki muut ainekset paitsi etikka ja hillosokeri kattilaan. Anna porista kasaan noin 20 minuuttia

Lisää hillosokeri ja keitä sokerin ohjeen mukaan

Lisää lopuksi etikka. Anna jäähtyä ja purkita.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 140 g
Energia 600 kJ / 141 kcal 840 kJ / 198 kcal
Rasva 0.1 g 0.1 g
- josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 34 g 47.6 g
- josta sokereita 33.7 g 47.2 g
Proteiini 1 g 1 g
Ravintokuitu 0.6 g 0.8 g
Suola 0.4 g 0.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle