Pulled pork
Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Pul­led pork

Herra Snellmanin pulled pork on niin mehevää, että se ihan sulaa suuhun.

Pulled pork sopii niin hampurilais-ja hodarisämpylöiden, kuin tortillalättyjen väliin. Voit valmistaa pulled porkin, kuten tässä ohjeessa, possun kasslerista tai lavasta - kunhan maltat marinoida lihaa yön yli niin saat varmasti murean lopputuloksen! 

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Maatiaispossun kassler

Ainekset: 

Marinadi

1 dl ruokosokeria

1 rkl Dijon-sinappia

2 tl chilijauhetta

2 tl suolaa

2 tl mustapippuria

3 valkosipulinkynttä

1⁄2 pulloa tummaa lageria

1 dl valkoviinietikkaa

1⁄2 dl siirappia

1⁄2 dl BBQ-kastiketta

Ohje: 

1. Sekoita aineksista marinadi ja laita liha marinadiin. Anna marinoitua jääkaapissa muovipussissa yön yli.

2. Työnnä lihaan paistomittari ja asettele liha uunivuokaan. Kaada loppu marinadi lihan päälle.

3. Paista 120 asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 93 astetta (noin 5 tuntia).

4. Ota liha uunista ja anna tekeytyä foliossa noin puoli tuntia.

5. Revi liha kahdella haarukalla tai käsin.

5. Tarjoile pulled pork hampurilaisen täytteenä tai esimerkiksi uuniperunoiden kera. Lusikoi joukkoon reilusti maukasta pulled pork -kastiketta.

Kokeile myös herkullisia pulled pork -tortilloja. Katso resepti täältä!

Filee- ja paistireseptitKesäruokaFileet ja paistit

joulukalenteri