Ribsit

Rib­sit

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
griliribsit

Ainekset: 

Ohje: 

UUNISSA
Aseta liha uunivuokaan lihapuoli ylöspäin. Sirottele pintaan suolaa ja levitä marinadi. Peitä vuoka alumiinifoliolla. Kypsennä uunissa 200°C:ssa  n. 1 tunti. Poista folio ja pidä uunissa vielä n. 30 min tai grillaa pintaan kaunis väri. Ribsit ovat valmiit, kun liha irtoaa helposti luista. Leikkaa ribsit annospaloiksi. 

LIEDELLÄ
Laita ribsit kattilaan, täytä vedellä kunnes lihat peittyvät. Lisää suolaa tai lihaliemikuutio. Anna kiehua kunnes liha on pehmoista, noin tunnin verran. Voit kokeilla veitsen kärjellä onko lihaa kypsää, kun veitsi uppoaa lihaan helposti on liha valmis grilliin tai uuniin. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä hetken, marinoi ja grillaa pintaan kaunis väri.

Vinkki: Käytä lihan marinointiin marinadi ribseille -ohjetta tai kokeile grillauskastike kyljelle -ohjetta. 

ReseptitKesäruokaGrilliruokaAlkuruokaPääruoka

joko näit tämän odotetun "jatko-osan"?