Saaristolaisleipää kinkkulevitteellä

Saa­ris­to­lais­lei­pää kink­ku­le­vit­teel­lä

Miten olisi saaristolaisleipää kinkkulevitteellä, alkupalaksi tai sellaisenaan? Meille maistui. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 20 min
Recipe yields: 10
Vaikeusaste: Helppo
ylikypsä kinkku extramör skinka

Ainekset: 

1 punaista paprikaa

1 keltaista paprikaa

2 rkl persiljaa

2 dl majoneesia

100 g tuorejuustoa

10 viipaletta saaristolaisleipää (tai muuta tummaa leipää)

suolaa

pippuria

Ohje: 

Suikaloi kinkku, paprika ja persilja pieniksi paloiksi.

Sekoita joukkoon majoneesi ja tuorejuusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi, lisää kinkkulevitettä jokaiselle leivänpalalle. Laita toinen pala päälle kanneksi.

Perinteiset leikkelereseptitJuhla kuin juhlaVappuValmistujaisetPikkujouluLihavalmisteetPerinteiset leikkeleetAlkuruokaHelppo ruokaNopea ruokaPikkusuolaisetVälipala

joulukalenteri