Täytetyt letut
Tuoretta 100% suomalaista gm-vapaata lihaa Snellmanilta

Täy­te­tyt le­tut

Täytetyt letut omavalintaisella täytteellä. Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Total cooking time: 30 min
Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Kotimainen meetvurstisuikale

Ainekset: 

5 dl maitoa

1 prk ananasmurskaa

4 rkl chilikastiketta

4 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoa

1 ripaus suolaa

voita paistamiseen

Meetvurstitäyte

1 Salamisuikaleita

1 purjo

1 paprikaa

1 tomaatti

100 g tuorejuustoa

juustoraastetta päälle

Jauhelihatäyte

1 paistijauhelihaa

1 tacomaustetta

150 g mozzarellajuustoa

1 sipuli

Kinkkutäyte

1 prk tuorejuustoa

1 zucchini

1 punasipuli

Kalkkunatäyte

100 g homejuustoa

Ohje: 

Vatkaa kananmunat, lisää muut ainekset.

Paista letut voissa. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.

Tee täyte. Täytä letut ja kääri rullalle, asettele uunivuokaan.

Kuorruta uunissa 225 ateessa noin 15 min.

Herra Snellmanin resepti, ole hyvä!

Kuvassa lätyt meetvurstitäytteellä.

Jauhelihareseptit: Jauheliharuokia Herra Snellmanin tapaanMeetvurstireseptitReseptitJuhla kuin juhlaIsänpäiväMuut30-60 minuuttiaKohtalainenPikkusuolaisetPääruoka

superior kinkku