Snellman All Natural -makumatka chorizo -täytetytpaprikat

Tu­li­set chi­pot­le & cho­rizo-pap­ri­kat

Tämä Kääpiölinnan köökissä -blogin resepti on mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Kolme finalistia valitaan yleisöäänestyksellä ja lopullisen voittajan valitsee Snellmanin henkilökunnasta koostuva tuomaristo. Äänestämällä omaa suosikkiasi osallistut samalla kolmen kesän uutuuksia sisältävän tuotepakettimme arvontaan!

Äänestä!

Recipe yields: 2
Vaikeusaste: Helppo
chipotle chorizo

Ainekset: 

2 isoa keltaista paprikaa

2 herkkusieniä (n. 100g)

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

tilkka öljyä

1 rkl vehnäjauhoja

1 dl kermaa

suolaa & pippuria

1⁄2 tl timjamia

2 dl juustoraastetta

Ohje: 

1. Halkaise paprikat pitkittäin, poista kanta ja siemenet. Huuhtele paprikat kylmällä vedellä.
2. Hienonna sipuli ja tuoreet herkkusienet. Halkaise pienet makkarat ensin pitkittäin ja viipaloi sitten puolikkaat. 
3. Laita sienisilppu pannulle ja kypsennä, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Lisää tilkka öljyä, sekä hienonnetut sipulit, valkosipulit ja makkaraviipaleet. Kypsennä muutama minuutti, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
4. 
Ripottele sieni-makkaraseoksen päälle vehnäjauhot. Sekoita ja kaada joukkoon kerma. Anna kypsyä pari minuuttia. Lisää joukkoon timjami.
5. 
Nosta paprikanpuolikkaat öljyttyyn uunivuokaan. Jaa makkara-sienimuhennos paprikoille ja ripottele päälle reilusti juustoraastetta.
6.Kypsennä paprikoita 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, tai kunnes paprikat ovat sopivasti pehmenneet.

MakkarareseptitAll NaturalHelppo ruoka