Uunilenkki vuohenjuustolla
Snellmanin 100% suomalaista lihaa ilman kamaraa tai lisättyä fosfaattia kunnon lenkki

Uu­ni­lenk­ki vuo­hen­juus­tol­la

Uunilenkki, tai uunimakkara, on parhaimmillaan kun sen valmistaa Kunnon lenkkimakkarasta, jossa on runsaasti lihaa ja vähemmän lisäaineita. Uunilenkki on monella tapaa hyvä ja yksinkertainen ruokalaji. Se on helppo valmistaa, täyttävä, sopivasti muokattavissa täytteiden osalta ja lisäksi se on myös suhteellisen edullinen.

Herra Snellmanin uunilenkkiresepti vuohenjuustolla, ole hyvä!

Recipe yields: 4
Vaikeusaste: Helppo
Kunnon lenkkimakkara

Ainekset: 

180 g vuohenjuustoa

1 tomaatti

1 punasipuli

150 g emmental juustoraastetta

Ohje: 

Tee makkaraan syvät viillot.

Leikkaa ohuet viipaleet sipulista, tomaatista ja vuohenjuustosta ja täytä makkaran viillot.

Ripottele päälle hieman emmental-raastetta.

Paista uunissa 220 asteessa noin 15 min. Tarjoile uunilenkki vihersalaatin kera.

MakkarareseptitIsänpäiväUuden vuoden menuArkiruokaHelppo ruokaNopea ruokaPääruoka

superior kinkku