Sään­nöt: All Na­tu­ral -ma­ku­mat­ka

Kilpailu

1. Järjestäjä
Snellmanin Lihanjalostus Oy
PL 113
68600 Pietarsaari

2. Kilpailun idea
Snellmanin Lihanjalostus Oy järjestää reseptikilpailun bloggaajille. Tarkoituksena on löytää inspiroivia lisäaineettomia reseptejä Snellmanin All Natural -makkaroille. Lisäaineettomuuden lisäksi resepteissä käytettävien raaka-aineiden tulisi olla mahdollisimman pitkälle kotimaisia.

3. Osallistumiskelpoisuus
Reseptikilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, joilla on oma blogi. Kilpailuun eivät saa osallistua Snellman-konsernin henkilökunta, eikä muiden kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnat.

4. Palkinnot
Reseptikilpailun voittaja pääsee tekemään reseptistään näyttävän videon (arvo 1500 €) yhdessä Snellmanin kanssa. Resepti pääsee myös Snellmanin kotisivuille kahdeksi viikoksi paraatipaikalle, jossa se tavoittaa lähes 100 000 hyvän ruoan ystävää. Lisäksi voittaja saa Snellmanin kesän uutuustuotteita sisältävän tuotepaketin (arvo n. 50 €).

Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan niin ikään kolme Snellmanin kesän uutuustuotteita sisältävää tuotepakettia (arvo n. 50 € / tuotepaketti).

5. Kilpailun aikataulu
Bloggaajien ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 27.4.2017 klo 13.

Bloggaajien tulee toimittaa reseptinsä 10.5.2017 klo 23 mennessä.

Yleisöäänestys on käynnissä 15.5. – 31.5.2017.

Finaalikolmikko julkaistaan 1.6.2017.

Snellmanin tuomaristo koemaistaa reseptit ja voittaja ilmoitetaan 5.6.2017.

6. Kuinka kilpailuun osallistutaan
Bloggaajat voivat ilmoittautua mukaan kilpailuun 27.4.2017 klo 13 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy osoitteesta https://www.snellman.fi/fi/tuoteryhmat/all-natural. Ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat osallistumisohjeet reseptien toimittamista varten. Reseptien tulee olla bloggaajien omia ja niissä tulee käyttää yhtä tai useampaa seuraavista All Natural -makkaroista:

All Natural Chorizo
All Natural Merguez
All Natural Bratwurst
All Natural Provencale
All natural grillimakkara
All Natural Chipotle & Chorizo -varrasmakkarat
All Natural Salsiccia & Merguez -varrasmakkarat

Äänestyksen toteuttamista varten reseptit lisätään näytille Snellmanin kotisivuille. Järjestäjä pidättää oikeuden olla järjestämättä kilpailua, mikäli osallistujia ei tule määräaikaan mennessä riittävästi. 
Yleisö voi osallistua tuotepaketin arvontaan äänestämällä suosikkireseptiään osoitteessa: https://www.snellman.fi/fi/tuoteryhmat/all-natural. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää vain kerran.

7. Voittajien valinta ja voittojen tarkistus
Reseptikilpailun kolme finalistia valitaan yleisöäänestyksellä. Lopullisen voittajan valitsee Snellmanin henkilökunnasta koostuva tuomaristo. Videotuotannon toteutuksesta ja aikatauluista sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Tuotepalkinto toimitetaan postitse tai voittajan niin halutessa videotuotannon yhteydessä.

Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken tuotepalkinnot arvotaan kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajien etunimet voidaan julkaista osoitteessa http://www.facebook.com/HerraSnellman. Tuotepalkinnot toimitetaan postitse. Järjestäjä ei sitoudu toimittamaan voittoja, joiden voittaja on antanut puutteelliset tiedot yhteydenottoa varten. Palkinnon toimitusaika on viikon sisällä voittopäivästä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla luovuttamatta palkintoa, mikäli voitto todetaan saavutetuksi vilpillisin keinoin, eli esimerkiksi luomalla arvontaosallistumisia automaattisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

8. Palkinnon luovutus/julkisuus
Kilpailun voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu
Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan.

10. Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä olevasta palkinnosta. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista esim. ylimääräisistä matkakustannuksista.

11. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Snellmanin Lihanjalostus Oy
PL 113
68601 PIETARSAARI

Henkilörekisteriä hoitava henkilö
Tommi Fors, Snellmanin Lihanjalostus Oy

Puhelin: 06-7866111

Rekisterin nimi
Herra Snellmanin kilpailurekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään Snellmanin Lihanjalostus Oy:n ja Käyttäjän väliseen viestintään kilpailua koskien. Osallistumalla kilpailuun Käyttäjä hyväksyy, että hänelle voidaan ilmoittaa voitosta.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Snellmanin Lihanjalostus Oy:n verkkopalvelun Käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Rekisterin tietosisältö
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilötiedot
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Puhelinnumero

Tietoja ei luovuteta Snellman-konsernin ulkopuolelle.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.

Rekisteröidyn oikeudet: tarkastus- ja kielto-oikeus
Rekisteröidyllä henkilöllä on henkilötietolain 26 § ja 30 §:n mukainen on oikeus tarkastaa rekisteritietonsa ja kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suora- tai muuta markkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Tarkastus- ja kielto-oikeutta koskevat pyynnöt tulee esittää Snellmanille. Lisätietoja ja -ohjeita tarkastus- ja/tai kielto-oikeuden käytöstä voi pyytää myös rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä.