Grillimakkarat – Enemmän lihaa, vähemmän lisäaineita

Grillimakkara kuuluu olennaisena osana kesään ja se on muutenkin yksi suomalaisten ikisuosikeista. Siksi grillimakkara on tärkeä myös meille täällä Pietarsaaressa ja haluamme valmistaa omamme mahdollisimman hyvin. Meille kunnon grillimakkara tarkoittaa korkeaa lihapitoisuutta ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Ja jotta jokainen valmistamamme grillimakkara myös maistuisi mahdollisimman hyvältä, emme käytä lainkaan siannahkaa eli kamaraa tai koneellisesti eroteltua lihaa.

Millainen on hyvä grillimakkara?

Moni grillimakkara näyttää päällepäin aivan samalta, mutta niissä on paljonkin eroja. Yksi tapa vertailla eroja on tutkia tuotepakkauksia ja selvittää mitä grillimakkara sisältää ja paljonko siihen onkaan käytetty sitä tärkeintä, eli suomalaista lihaa. Toinen verrattain vaivaton tapa on maistaminen.

Näin meillä Snellmanilla tehdään makkaroita:

 

  • Aina reilusti suomalaista lihaa
  • Ei koneellisesti eroteltua lihaa
  • Gm-vapaata possua ja nautaa perhetiloiltamme
  • Savustus leppälastuilla
  • Ei kamaraa eli siannahkaa
  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Ei natriumglutamaattia

Järjestä grillibileet kavereillesi, Snellman hoitaa grillattavat!

Kaverit tekevät kesän. Ja me täällä Pietarsaaressa teemme kaikenlaista hyvää grillattavaksi kavereiden kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellainen määrä grillituotteitamme, josta varmasti riittää jaettavaa myös kavereille.

Osallistu arvontaan kertomalla millainen on sinun mielestäsi hyvä grillimakkara?