Grillimakkarat – Enemmän lihaa, vähemmän lisäaineita

Grillimakkara kuuluu olennaisena osana kesään ja se on muutenkin yksi suomalaisten ikisuosikeista. Siksi grillimakkara on tärkeä myös meille täällä Pietarsaaressa ja haluamme valmistaa omamme mahdollisimman hyvin. Meille kunnon grillimakkara tarkoittaa korkeaa lihapitoisuutta ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Ja jotta jokainen valmistamamme grillimakkara myös maistuisi mahdollisimman hyvältä, emme käytä lainkaan siannahkaa eli kamaraa tai koneellisesti eroteltua lihaa.

Millainen on hyvä grillimakkara?

Moni grillimakkara näyttää päällepäin aivan samalta, mutta niissä on paljonkin eroja. Yksi tapa vertailla eroja on tutkia tuotepakkauksia ja selvittää mitä grillimakkara sisältää ja paljonko siihen onkaan käytetty sitä tärkeintä, eli suomalaista lihaa. Toinen verrattain vaivaton tapa on maistaminen.

Näin meillä Snellmanilla tehdään makkaroita:

 

  • Aina reilusti suomalaista lihaa
  • Ei koneellisesti eroteltua lihaa
  • Gm-vapaata possua ja nautaa perhetiloiltamme
  • Savustus leppälastuilla
  • Ei kamaraa eli siannahkaa
  • Ei lisättyä fosfaattia
  • Ei natriumglutamaattia