Aidosti lihaisat grillimakkarat

Grillimakkarat kuuluvat suomalaisten ikisuosikkeihin ja siksi haluamme valmistaa ne mahdollisimman hyvin. Meille kunnon makkara tarkoittaa korkeaa lihapitoisuutta ja mahdollisimman vähän lisäaineita.

Tärkeintä on kuitenkin, että makkarat ja nakit ovat todella maukkaita. Niinpä emme käytä lainkaan siannahkaa eli kamaraa tai koneellisesti eroteltua lihaa ruokamakkaroidemme valmistuksessa. 

Mistä tunnistaa hyvän grillimakkaran?

Suurin osa grillimakkaroista näyttää päällepäin aivan samanlaisilta, mutta niissä on paljonkin eroja. Yksi tapa vertailla eroja on tutkia tuotepakkauksia ja selvittää mitä makkarat sisältävät ja paljonko niissä onkaan käytetty sitä tärkeintä, eli suomalaista lihaa. Toinen verrattain vaivaton tapa on maistaminen. 

Hyödynnä myös parhaimmat grillivinkit sekä -reseptit sisältävä e-kirjamme ja osallistu kylpytynnyrin arvontaan kertomalla omasta kesähetkestäsi!