Snellman chipotle hampurilainen

Kun­non jau­het­tu pih­vi­li­ha - Chi­pot­le

Tuotearvostelu: 

Tässäpä maustettu versio todellisesta pihvinystävän jauhelihastamme. Kunnon jauhettu pihviliha jauhetaan hieman tavanomaista karkeammaksi ja pakataan pötköön. Näin pihveihin saadaan suussasulavan murea rakenne. Lisäksi olemme käyttäneet valmistuksessa sopivan rasvaisia naudanlihapaloja, jotta pihveistä tulisi erityisen meheviä. Lisäsimme mukaan myös hieman possua mehevöittämään ja pehmeyttämään pihvilihaa.

Tulisuutta pihvilihaan tuovat chipotle- ja jalapenochillit hunajan pehmentäessä ja aidon sitruunamehun raikastaessa makua. Kokonaisuuden viimeistelee savustettu suola.

Voit leikata pihvit pakkauksen apuviivoja käyttäen. Käytä leikkaamiseen terävää veistä (sahalaitainen leipäveitsi on hyvä, lue lisää täältä). Kuten kaikki Kunnon jauhelihammme, myös jauhettu pihviliha sisältää ainoastaan gm-vapaata ja 100 % suomalaista, pakastamatonta lihaa. 

Vaikka nimesimme tuotteen pihvilihaksi, valmistuvat siitä helposti myös lihaisan karkearakenteiset vartaat, murekkeet ja vaikkapa lihapullat.

Paino:

700g

Lihapitoisuus: 

94%

Tuore LihaKunnon jauheliha

Snellman jauhettu pihviliha chipotle
Gm-vapaa
Joutsenlippu

Raaka-aineet

Ainekset

Suomalainen naudanliha, suomalainen porsaanliha, hunaja, suola, mausteet (paprika, chili, inkivääri, chipotle chili, korianteri), sitruunamehu hedelmälihalla, valkosipuli, savusuola.

Tutustu raaka-aineisiin

Ravintosisältö ja allergiatieto

Ravintosisältö / 100g
 
Energia: 
1022kJ / 244kcal
Rasva: 
19g
- josta tyydyttynyttä: 
8.5g
Hiilihydraatit: 
2.0g
- josta sokereita: 
1.8g
Ravintokuitu: 
0.5g
Proteiini: 
17g
Suola: 
1.4g
Laktoosi: 
0g / 100g

Ominaisuudet
  • Fosfaatiton
  • Gluteeniton
  • Joutsenlippu
  • Laktoositon
  • Lisäaineeton
  • Maidoton
  • Vähälaktoosinen