snellman tyopaikat

Työ­pai­kat

Kesätyö 2017

Kesätyöhakulomake

Oletko kiinnostunut tekemään ruokaa ihmisten hyvinvointia varten, tähtäimenäsi ehkä myös tulevaisuuden työpaikka? Herra Snellman tarjoaa elintarvikealasta kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden kesätyöhön.

Voimme tarjota kesätöitä noin 150 henkilölle. Työskentelyaika on 1-4 kuukautta, touko-elokuun välisenä aikana. Suurin osa kesätöistä sijoittuu pakkausosastolle, lähettämöön, lihavalmisteiden ja tuorelihan valmistukseen sekä Kokkikartanon valmisruokayksikköön. Myös hallinto, laboratorio ja tekninen huolto tarjoavat muutaman kesätyöpaikan.

Pakkaamossa työskennellään tarvittaessa kahdessa vuorossa ja lähettämössä tehdään töitä kolmessa vuorossa. Teurastus-, leikkuu- sekä lihavalmiste- ja tuorelihaosastoilla on vain päivävuoro.

Kesätyöhakemuksen jättöaika on 28.12.2016 - 28.2.2017. Voidaksesi hakea meille kesätöihin pitää sinun olla syntynyt vuonna 2001 tai aikaisemmin, suurimpaan osaan töihin vaaditaan kuitenkin 18 vuoden ikä. Kesätyöhakemuslomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta.

Kesätyöpaikat pyritään vahvistamaan huhtikuun puoleenväliin mennessä. Kaikki kesätöitä hakeneet saavat vastauksen viimeistään toukokuun aikana.

 

 

Hae meille töihin

Snellmanilla olemme aina tehneet parhaamme ja sillä tiellä haluamme jatkaa. Valmistamme ruokaa, jota itse haluamme syödä ja työskentelemme jatkuvasti suomalaisen elintarviketuotannon kehittämisen eteen.

Saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme apuasi, yksin emme pääse pitkälle. Jos olet valmis käärimään hihasi ja tekemään kunnolla töitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö kasvavaan Snellman-tiimiimme.

Hae meille töihin.