snellman tyopaikat

Ar­bets­plat­ser

Sommarjobb 2017

Sök sommarjobb hos oss.

Är du intresserad av att göra mat för människans välbefinnande, och kanske siktar på att hitta ett framtida yrke? Herr Snellman erbjuder unga som är intresserade av livsmedelsbranschen en möjlighet till sommarjobb.

Vi kan i år erbjuda sommarjobb åt ca 150 personer. Sommarjobbet varar 1- 4 månader under perioden maj till augusti. De flesta jobb finns inom produktionen, på paketeringsavdelningarna, expeditionen och inom chark- och färskköttstillverkningen samt inom färdigmatstillverkningen på Kokkikartanos enheter. Även administrationen, laboratoriet och teknisk service erbjuder några platser att sökas.

På paketeringsavdelningarna arbetar vi vid behov i två skiften, expeditionen körs i tre skiften. Övriga avdelningar inom slakt, styckning, chark- och färdigmatsproduktion utförs arbetet dagtid i ett skifte.

Ansökningstiden för sommarjobb är 28.12.2016 - 28.2.2017. För att få sommarjobb hos oss bör du vara född 2001 eller tidigare. En stor del av jobben kräver dock 18 års ålder.

Du söker sommarjobb hos oss genom att fylla i ansökan som du kommer till via länken nedan. Största delen av platserna tillsätts senast i mitten av april och inom maj månad ska alla som sökt, ha fått svar på sin ansökan.

 

Sök jobb hos oss

På Snellman gör vi vårt bästa, det har vi gjort och det vill vi fortsätta med. Vi gör sådan mat som vi själva vill äta och vi arbetar ständigt för att utveckla den finländska livsmedelsproduktionen.

Till att nå våra mål behöver vi din hjälp, ensamma kommer vi inte långt. Kanske just du är den vi söker till vårt expanderande Snellman-team?

Sök jobb hos oss