Mot det bättre

De bästa smakerna Goda gärningar

Vi har alltid tillverkat sådana produkter som vi också själva skulle äta. Vi har som princip att ständigt förbättrar dem. Vi vill att våra produkter innehåller mycket kött, så lite tillsatsämnen som möjligt och framförallt smakar bättre än sina föregångare.


Nedan kan du bekanta dig med några av våra höjdpunkter under årtiondenas gång.

 

Vi började använda foder utan genmodifiering på våra familjegårdar

Vad innebär GM-fritt?


Läs mer

Vi introducerade Riktigt maletkött, av färskt och ofruset kött

Det är därför som det inte kokar utan verkligen steks i pannan.
 

Läs mer

Vi tog bort natriumglutamat ur alla våra produkter.

År 2010 avlägsnade vi som första företag inom livsmedelsbranschen i Finland, smakförstärkaren natriumglutamat ur våra produkter.
 

Läs mer

Vi slutade med användningen av tillsatt fosfat i våra korvar


Läs vad som hände med kötthalten

Vi ersatte svål med riktigt kött

Resultatet var en högre kötthalt och bättre smak.


Läs mer

Vi övergick till 100-procentigt finländskt fjäderfä


Varför är köttets ursprung viktigt?

Vi använder inte mekaniskt urbenat kött

Handskuret kött har alltid varit en garanti för hög kvalité.


Läs mer

Berätta din åsikt!

Finns det något vi kan göra ännu bättre? Vad anser du att är viktigt, nu och i framtiden? Vår resa mot det bättre har bara börjat, och vi tar gärna emot feedback.