Siirry sisältöön
Pasta Alfredo kanalla

Pasta Alfredo kanalla

Paahdettu kanalastu 180 g

4

5min työaika | 15min kokonaisaika

Helppo

Maukas ja mehukas pasta valmistuu käden käänteessä, ja on sekä herkullinen että erittäin ravitseva arkiruoka. Snellmanin paahdetuilla kanalastuilla höystettynä, luonnollisesti!

Ainekset

Pasta alfredo kanalla
  • 1 kpl Snellman Paahdettu kanalastu 180 g
  • 250 g pastaa
  • 2 rkl voita
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1.5 dl parmesaaniraastetta
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
  • 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä (2 L vettä + 2 tl suolaa).

Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna se. Raasta parmesanjuusto.

Sulata voi isolla pannulla ja lisää valkosipuli. Kaada joukkoon kerma ja raastettu parmesanjuusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon. Sekoita. Lisää lopuksi kanalastut.

Viimeistele tuoreella persiljalla ja raasta päälle halutessasi lisää parmesanjuustoa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 300 g
Energia 627 kJ / 150 kcal 1882 kJ / 449 kcal
Rasva 5.9 g 17.8 g
- josta tyydyttynyttä 3.3 g 10 g
Hiilihydraatit 15.3 g 45.8 g
- josta sokereita 0.8 g 2.3 g
Proteiini 8 g 25 g
Ravintokuitu 1.4 g 4.3 g
Suola 0.7 g 2.1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Kokkaa resepti vaiheittain

Katso koko reseptivideo

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle