Pyttipanna

Pyt­ti­pan­na

Endast fantasin sätter gränser när man ska tillreda pyttipanna.

Recipe yields: 4
Svårighetsgrad: Lättlagat
Riktig skinnfri knackkorv

Ingredienser: 

1 Riktig skinnfri knackkorv

kokt potatis (eller färdiga potatistärningar för pyttipanna från frysdisken)

1 stor lök

4 ägg

Instruktioner: 

Tärna potatisen och löken. Skär korven i bitar. Stek potatisen, löken och korven i smör. Stek ännu ett ägg åt varje matgäst.

I pyttipannan passar sånt man fyndar i kylskåpet som t.ex. skinka, köttbullar, medwurst, makaroner, tomat, paprika osv.

Tips: Servera pyttipannan i pitabröd. Fyll pitabrödet med pyttipanna, ett stekt ägg och sallad. Tillsätt kryddor enligt egen smak.

KorvreceptKnackkorvarVardagsmatLättlagatUnder 20 minuterHuvudrätt

julkalender