Uunimakkara vuohenjuustolla resepti

Ugns­korv med ge­t­ost

Ugnskorv är som bäst då den tillreds av Riktig länk som innehåller mycket kött. Riktig länk tillverkas som om man gjorde den åt sig själv. Därför innehåller den mera kött och mindre tillsatsämnen. Herr Snellmans recept, varsågod!

Recipe yields: 4
Svårighetsgrad: Lättlagat
Riktig länkkorv

Ingredienser: 

500 g Riktig länk

180 g getost

1 tomat

1 rödlök

150 g emmentaler ost, riven

Instruktioner: 

Gör djupa snitt i korven. 

Skär tunna skivor av löken, tomaten och getosten, fyll snitten i korven. 

Strö på riven ementaler ost. 

Grädda i ugn, 220 grader ca 15 min. Severa med en grönsallad.

KorvreceptFarsdagNyårsmenyVardagsmatLättlagatUnder 20 minuterHuvudrätt

julkalender